Apollo Talonrakentajat

TOIMITILAREMONTIT & KORJAUSRAKENTAMINEN

Toimitilaremontilla toimitilat tehokäyttöön

Kaipaavatko nykyiset liiketilasi kokonaisvaltaista remontointia tai pintojen päivitystä nykyaikaisemmaksi? Kiinteistöjen ja liiketilojen ammattitaitoinen remontointi nostaa niiden arvoa vuosiksi eteenpäin. Toimitilaremontti voi tulla ajankohtaiseksi myös, jos olet aloittamassa liiketoimintaa, tai yrityksen muuttaessa uudet toimitilat eivät vastaa toimialan tarpeita. Yrityksesi toimitilat jo aulatilasta alkaen viestivät arvomaailmasta sekä brändistäsi. Ne ovat kuin yrityksesi konkreettinen käyntikortti ja tärkeä tekijä ostopäätöstä tehdessä.

Toimitilaremontti edellyttää monen eri alueen osaamista. Entisten rakenteiden purku ja jätteiden käsittely, uudet rakenteet kuten väliseinien muutokset, kattorakenteiden muutokset, sähkö- ja lvi-työt sekä pintamateriaalien asennus ovat vaativia toimenpiteitä.

Toimitilaremontilla tilat eri toimialan käyttöön

Eri toimialat vaativat myös liiketiloilta monenlaisia ratkaisuja tilankäytön ja varustelutason suhteen. Erikoisosaamista vaativat myös nykyaikaiset kalusteisiin integroidut tekniset järjestelmät sekä perinteisemmät kalustoasennukset kuten tiskit, hyllyköt ja muut erikoiskalusteet. Kulutusta kestävien tilojen materiaalivalinnoissa on syytä luottaa ammattilaiseen, joka yhteistyössä kanssasi valitsee sopivimmat ja kestävimmät pinnat yrityksesi liikatoiminnan harjoittamiseen.

Apollo Talonrakentajat tarjoaa toimitilaremontit liiketiloihin, toimistoihin sekä liikehuoneistoihin. Toteutamme remonttisi laadukkaasti ja kustannustehokkaasti. Teemme myös käyttötarkoitusmuutokset tarpeidesi mukaisesti. Rakennamme täysin uutta tai saneeraamme jo olemassa olevat liiketilat nykyaikaiseksi ja yritykselle toimiviksi!

Toimitilaremontti ja toimitilan käyttötarkoituksen muutos

© 2021 APOLLO TALONRAKENTAJAT OY