Apollo Talonrakentajat

TOIMITILAREMONTIT & KORJAUSRAKENTAMINEN

Terassin rakentaminen – tilaa unelmiesi terassi luotettavalta ammattilaiselta

Haaveiletko terassista kotipihallesi tai mökillesi? Meiltä saat laadukkaat ja kestävät terassit, jotka ovat käytettävissä ympäri vuoden. Teemme täysin yksilöllisiä ratkaisuja – olipa toiveissasi terassi talon kylkeen tai pihamaalle, saat meiltä unelmiesi terassin.

Terassin rakentaminen yhdellä sopimuksella

Rakennamme terassit avaimet käteen -periaatteella, jotta pääset heti nauttimaan uudesta kesäkeitaastasi. Teemme tarvittaessa terassin pohjatyöt sekä puramme vanhan terassin pois. Materiaalit tulevat kauttamme ja lisäksi tietysti siivoamme rakentamisesta aiheutuneet jäljet.

Apollotalonrakentajilta saat laadukkaat terassit sovitussa aikataulussa ja ilman yllättäviä lisäkuluja. Toteutamme terassit Uudenmaan alueelle.

Ota meihin yhteyttä, soita Kallelle 040 709 5319

Miksi valita meidät?

 • Luotettava toimija ja laadukas työnjälki
 • Saat terassin kauttamme nopeasti ja sovitussa aikataulussa
 • Antamamme hintatarjous pitää – ei yllättäviä investointeja
 • Aina kirjallinen sopimus  
 • Maksa erissä alk. 50 €/kk tai kerralla koko summa
 • Toteutamme terassit avaimet käteen -periaatteella, terassin valmistuttua se on käyttövalmis.

Terassi

Terassin suunnittelu ja rakentaminen

Osaavan ammattilaisen kanssa terassin suunnittelu ja rakentaminen ovat helppoa! Ota meihin yhteyttä ja me hoidamme loput!

Näin homma kanssamme etenee:

1. Täytä oheinen tarjouspyyntölomake. Lisää kohteen kuvaus -kenttään terassin arvioitu koko, toivottu materiaali sekä mikäli sinulla on kohteesta kuva, lisää se liitteeksi. HUOM! Voit myös suoraan soittaa Kallelle 040 709 5319.

2. Otamme sinuun yhteyttä. Voimme keskustella puhelimitse tai etäyhteyden avulla. Tässä kohtaa käymme läpi yksityiskohtaisesti toiveesi terassin suhteen, jotta voimme antaa tarjouksen. Mikäli kartoituskäynnille on tarvetta, toimimme THL:n antamien ohjeistusten mukaisesti.

3. Saat meiltä kirjallisen tarjouksen sähköpostiisi. Hyväksyttyäsi tarjouksen työt alkavat sovitusti.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Voit nyt myös maksaa terassin osissa!

Mahdollistamme terassiunelmat nyt myös osissa maksamalla. Kauttamme saat Ecster jatkuvan luoton, jolloin voit maksaa terassin erissä.

Kuinka Ecster luotto toimii?

Kun olemme antaneet tarjouksen terassista, halutessasi voimme tehdä sinulle Ecster luottokortista hakemuksen. Päätös luoton myöntämisestä tulee heti. Luotolla voit maksaa terassin erissä. Luottokorttiin sisältyy kuukausimaksu. Ohessa esimerkki luoton kustannuksista.

Luotto 7 000 € tai 103 € / kk (84 kk)
Korko 1,95 % + Prime
Kuukausimaksu 12,50 €
Kuukausierien määrä 84 kpl
Kuukausierä 103 €
Oston summa 7 000 €
Luottohinta 8 691 €
Todellinen vuosikorko 6,54 %

Katso alta tarkemmat tiedot eri suuruisista ostoksista.
Luotto terassin rakennukseen

Ecster on jatkuva luotto, jonka todellinen vuosikorko laskettuna 1500 euron käytössä olevalle luottosaldolle on 24,28 % ja maksettava kokonaismäärä 1684,08 euroa. Laskennassa on otettu huomioon kuukausimaksu, joka on 0,01 % luottorajasta päivää kohden, 4,56 euroa kuukaudessa, kuitenkin enintään 150 euroa vuodessa ja nimelliskorko 15,56 % (2/2021).

Todellisen vuosikoron laskennassa oletetaan, että luotto myönnetään vuodeksi ensimmäisestä nostosta, jäljellä oleva luoton pääoma ja luottokustannukset tulevat viimeisellä maksuerällä kokonaan maksetuiksi, luoton pääoma maksetaan takaisin 12 saman määräisenä 140,34 euron kuukausieränä ja, että luottokustannukset otetaan huomioon nostojen ja pääoman takaisinmaksujen mukaisesti luottosopimuksessa sovitulla tavalla.

Luoton myöntää Ecster AB, sivuliiketoiminta Suomessa, Itämerenkatu 11-13, Helsinki.

Erilaiset vaihtoehdot terassille:  

 • Terassin rakentaminen kalliolle
 • Katetun terassin rakentaminen
 • Lasitetun terassin rakentaminen
 • Kelluvan terassin rakentaminen
 • Terassin rakentaminen nurmikolle

Kaikki yllämainitut terassien rakentamistavat onnistuvat kauttamme.

Skandinaavinen terassi

Usein kysytyt kysymykset

K: Terassin rakentamisen hinta – mitä terassi maksaa?

V: Terassin rakentamisen hintaan vaikuttavat mm. valitut materiaalit, terassin pinta-ala ja muoto. Lisäksi hintaan vaikuttavat se, millaiselle alustalle terassi rakennetaan sekä rakentamisen laajuus; tuleeko portaita tai kaikeita yms.

Muistathan, että kauttamme saat myös rahoitusmahdollisuuden projektillesi!

K: Terassin rakentamisen lupa – vaatiiko terassin rakentaminen luvan?

V: Terassin rakentamiseen mökille tai omakotitaloon et tarvitse rakennuslupaa, sillä terassi ei ole kiinteä rakenne. Tosin mikäli asut taloyhtiössä, terasille tulee pyytää lupa.

K: Saanko tehtyä terassista kotitalousvähennyksen?

V: Kyllä, terassin kokonaistyön osuudesta 70 % on vähennyskelpoista. Kotitalousvähennys koskee myös vapaa-ajan asunnolle tehtyä työtä.

Huomioithan, että terassi on helposti vuosikymmenien investointi.

© 2021 APOLLO TALONRAKENTAJAT OY