Apollo Talonrakentajat

TOIMITILAREMONTIT & KORJAUSRAKENTAMINEN

Kattolumityöt ja lumenpudotus ammattitaidolla

Suomen vaihtelevat keliolosuhteet aiheuttavat usein katoille runsaasti haittaa ja korjausta vaativia toimenpiteitä. Erityisesti talvisin tulee huolehtia, ettei lumi rasita kattorakenteita yli niiden kantokyvyn.

Lumen ja jään poisto katolta turvallisesti

Lumenpudotus katolta on vaarallista työtä, joka vaatii tekijältään ammattitaitoa ja kattotyöskentelyn asianmukaisia varusteita, kuten turvavaljaita. Apollo Talonrakentajat huolehtivat kiinteistöjen kattolumitöistä ja asianmukaisesta lumenpudotuksesta jokaisen kohteen sijainnin edellyttämällä tavalla. Lumitöiden lisäksi huolehdimme myös jääpuikkojen poistoista turvallisesti, jolloin rakennuksen ympäristö on jälleen turvallinen.

Tarkistukset ja korjaukset katon kunnon takaamiseksi

Tarjoamme kiinteistöille myös ympärivuotista kattohuoltosopimusta, johon kuuluvat lumen ja jään pudotukset, sekä talven jälkeen kattojen tarkastukset ja korjaukset, mikäli vaurioita on syntynyt. Usein muun kiinteistöhuollon ohella kattohuolto voi unohtua tai katon kunnon kartoitus jää puutteelliseksi. Ennakointi kattohuollossa on tärkeää ja tuo selvää säästöä tulevaisuudessa. Kun pienet vauriot huomataan ennen vahinkoja, selviää kattoremontissa usein täsmällisillä korjauksilla eikä kokonaisvaltaista katon uusimista tarvita. Vahingot katolla eivät vain rajoitu rakennuksen yläosaan, vaan pahimmillaan ne aiheuttavat mittavampia kosteusvaurioita muualla rakennuksen rakenteissa.

Kattolumityöt, lumenpudotus ja lumenpoisto katolta

© APOLLO TALONRAKENTAJAT OY 2020